home          journalist          tekstschrijver          contact

 

International Documentary Film Festival Amsterdam

Voor 's werelds grootste documentairefestival IDFA schrijf ik sinds 2011 filmbeschrijvingen voor de catalogus, de programmagids en de website.

idfa

 

Het Schoolbureau

De onderwijsarbeidsmarkt vormt het werkterrein van Het Schoolbureau, dat met een innovatieve aanpak vraag en aanbod dichter bij elkaar brengt. Ik ben verantwoordelijk voor alle teksten, gericht op de verschillende doelgroepen.

Het Schoolbureau

 

I can change the world with my two hands

Een braakliggend terrein in A'dam West werd een stadsmoestuin waar kleinschalige voedselproductie, educatie en buurtactiviteiten hand in hand gaan. Ik begeleidde de subsidieaanvraag van dit project en schrijf teksten voor diverse publieksgroepen.

i can change the world with my two hands

 

Cinéma Arabe

Voor de editie 2011 van filmfestival Cinéma Arabe verzorgde ik de persbenadering en de gehele publiekscommunicatie. Ook schreef ik de evaluatie voor de subsidiërende fondsen en redigeerde ik de subsidieaanvragen voor de vervolgedities.

cinema arabe

 

Diverse musea

Voor het Tropenmuseum schreef ik persberichten en doe ik verslag van een reeks publiekssymposia. Voor EYE filminstituut verzorgde ik folderteksten en voor Museum Het Dolhuys vertaalde en redigeerde ik tentoonstellingsbijschriften.